divendres, 23 de maig del 2014

Artícle 3: YouTube


Gràcies a que milions de persones visiten YouTube  a diari, diferents canals afortunats s'estàn convertint en famosos i s'estàn expandint a un nivell cada vegada més gran.
Ja que tantes persones visiten i valoren videos del seu interès, els propietaris dels canals, si són partners de YouTube, poden arribar a guanyar una suma de diners. Alguns canals amb milers de reproduccions al dia estàn generant una quantitat de diners bastant gran, que fins i tot poden viure només del contingut que pujen a aquesta pàgina web.
La fama està assegurada si tens una gran quantitat de seguidors. Hi han canals que es mereixen la fama que tenen, ja que es dediquen plenament i professionalment a la creació de contingut que fan, però altres persones estàn rebent una fama que no se la mereixen, sigui perquè han usant "bots" o el famòs "sub x sub".
La fama per internet és semblant a la que hi ha a la televisió, ja que tenen més o menys la mateixa audiència.
Si comparem el canal de elRubiusOMG amb un canal de televisió, podem apreciar que en els dos casos estem davant d'una immensa quantitat d'audiència, però la distància d'un a l'altre no es molt gran, tenint en compte que la televisió arriba a més gent.
Les persones que viuen de YT crec que ho seguiran fent durant molt més temps, ja que no hi ha ningú que els pari. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada